BBQ boot Amsterdam vrijgezellenfeest

BBQ’en op een boot? Ja dat leest u goed. Dat is mogelijk bij Event op het Water. Event op het Water is de nummer 1 partner als het gaat om botenbemiddeling. Wij bestaan nu ongeveer 3 jaar en wij staan goed aangeschreven op google. Onze klanten zijn erg tevreden over ons en hebben het hun ervaring gedeeld door een review te plaatsen google bedrijfspagina van Event op het Water.

Ga voor een uniek uitje op het water

Wilt u met uw gezelschap ook een uniek uitje beleven? Dan is de BBQ boot Amsterdam vrijgezellenfeest met een lekkere BBQ havensafari arrangement echt een aanrader! Ga naar onze website en vraag vandaag nog een offerte aan. Met een prachtig uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje. Geniet van een drankje en de BBQ boot Amsterdam vrijgezellenfeest in een ongedwongen sfeer. Wat wilt u nog meer? Bent u vegetarisch? Geen enkel probleem bij ons, geef het aan bij de offerte aanvraag en wij houden er rekening mee.

Pak een feestje mee op de feestboot in Amsterdam

Feesten en varen tegelijk? Ja dat is maakt Event op het Water mogelijk. Met onze jarenlange ervaring op het water en bemiddeling tussen klant en rederij is Event op het Water de ideale partij om mee samen te werken.
In Amsterdam is het altijd erg druk omdat in de stad met veel events het hele jaar door. De feestboot Amsterdam is dan ook een arrangement wat bijna drie keer in de week plaatsvind bij ons. De feestboot Amsterdam kunt u boeken met verschillende thema’s, geheel naar eigen smaak en wensen. Vooral voor bedrijven is dit een ideale gelegenheid om een personeelsuitje te organiseren. Voor dit jaar in de coronapandemie is het helaas iets rustiger met de feestboot Amsterdam. Dit komt ook vanwege de aangescherpte maatregelen van het kabinet waardoor we helaas maar tot 20.00 kunnen varen. Gelukkig zijn alle maatregelen nu van tafel en hopen wij dat dit ook zo blijft.
Heeft u interesse om met ons te varen? Vraag vandaag nog een offerte aan!
Ahoy